HTML

sikeres üzlet

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítséget nyújtsunk a jelenlegi nehéz időkben is olyan embereknek, akik szeretnék a saját vállalkozásukat sikeresebbé tenni. Nincs recept, de vannak hozzávalók: lelkesedés, elkötelezettség, tudatosság és fegyelem. Isten hozott!

Friss topikok

Linkblog

2009.01.20. 14:51 Jóbarát

A Wolf Gábor jelenség

Címkék: tanácsadás üzlet siker sikeres cégvezetés wolf gábor

Hogyan aknázd ki sikeresen az üzleti lehetőségeidet?



Oké. Mi az, ami igazán sikeressé teszi az üzleted? A válasz igen egyszerű...

De még mielőtt megosztanám veletek hadd mutassak egy példát. 15-én részt vettem Wolf Gábor egész napos marketing konferenciáján, ahol 1500 ember egészen pontosan 1499, mert Godot-ra még mindig várunk, hallgatta meg Gábort, aki az új évezred egyik, ha nem a legsikeresebb tanácsadója Magyarországon.

Miben rejlik Wolf Gábor sikere?

Jött, látott, győzött!

Hazaérkezett Magyarországra egy csokor marketinges tapasztalattal, felismerte a lehetőséget, és nekifogott annak, hogy megvalósítsa a legmerészebb álmait itthon.

Nem a legkarizmatikusabb előadó, hogyan tudja mégis folyamatosan lekötni a közönség figyelmét? Ugyanazért amiért Howard Stern. Az múlt évszázd egyik legnagyobb rádiós személyiségének hallgatottságáról készített felmérésben a két legfontosabb kérdés a következő volt:

1. Kedveli-e Howard Sternt? 2. Miért hallgatja a műsorát?

Akik kedvelték azért hallgatták, mert kíváncsiak voltak rá, hogy mi a következő mondata. Ellenben akik elutasították azért hallgatták mégis, hogy mi lesz a következő mondata. Gábort azért hallgatja egy előadássorozaton 1500 ember, bocsánat 1499, mert kíváncsi, hogy mit fog mondani.

De mit is jelent az, hogy jött, látott és győzött?

Jött: érdemi tapasztalattal és ismeretanyaggal (folyamatos önfejlesztés) a tarsolyában lépett be a marketing-tanácsadói piacra, és szisztematikusan kezdte felépíteni a saját tanácsadói imázsát.

Látott: felismerte a tehetetlenkedő piacban és az Internetben rejlő lehetőségeket, és azt, hogy az eladás, a sales, a kapcsolattartás, az üzlet mozgatórugója a hatékony kommunikáció (vagyis a hipnotikus reklámszövegek).

(Meg is csinálta.) Győzött.

Győzhetsz Te is! Te is lehetsz a Rómába bevonuló Caesar.
Mérd fel a lehetőségeidet! Tervezd meg az utad! VÁGJ BELE ÉS CSINÁLD VÉGIG!

Isten hozott a Sikeres Üzlet világában!
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresuzlet.blog.hu/api/trackback/id/tr42891162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Norbert$ · http://www.marketing112.hu 2009.01.21. 19:02:47

Aki benne van a szakmában, vagy legalább próbál oldal vízen felevezni, az elismeri Gábor munkáját és tiszteli azt, amit elért. Persze mindenki szeretne jobb lenni és akadnak követők, trónbitorlók...szép számmal.
Az én személyes véleményem (és én nem a trónra törekvők sorát erősítem), hogy Gábor jókor volt jóhelyen, és szinte egyedüliként kezdte el az online marketinget (illetve volt még a Sándor). Ma már azért nehezebb dolga lenne. Lásd a konferenciákon (pl. torta) megjelenő előadókat, akik szintén birodalmakat építettek fel és mind-mind szuper előadó és tehetség. Ma már nem lenne ilyen egyszerű Gábornak. Kíváncsi lennék nagyon, hogy most milyen stratégiát választana. Persze neki is, Nektek is, Mindenkinek sok sikert kívánok. A lényeg, hogy teremtsetek értéket mind a közönségnek, mind pedig a szakma számára.
süti beállítások módosítása